ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
نارنگی دارای خواص فراوانی است و برای درمان بسیاری از بیماریها بکار میرود.
برخی از خواص نارنگی عبارتند از:
1- منبع غنی ویتامین C است.
2- منبع غنی بتاکاروتن است.
3- برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است.[چند حقیقت درباره کبد]
4- به اعتقاد برخی، به خاطر خاصیت ضدعفونی کنندهاش، میتواند در درمان سیفلیس موثر باشد.
5- دارای مقادیر فراوانی ویتامین A است و برای پیشگیری از سرطان مفید است.
این میوه پرخاصیت، برای درمان بیماریهای زیر مفید است:
• چاقی[نکته بهداشتی روز: چرا اضافه وزن پیدا میکنیم؟]
• برونشیت• التهاب ریه
• آسم
• زکام
• فشارخون بالا
• بیماریهای مختلف پوستی
ارزش غذایی در هر 100 گرم نارنگی:
ویتامین آ: 420 آی.یو
کربوهیدرات: 34/13 گرم
فیبر رژیمی: 8/1 گرم
پروتئین: 81/0 گرم
تیامین (ویتامین B1): شش صدم میلیگرم
نیاسین (ویتامین B3): سی و هفت صدم میلیگرم
ویتامین B6: هشت صدم میلیگرم
ویتامین C: بیست و هفت میلیگرم
کلسیم: 37 میلیگرم
آهن: 15/0 میلیگرم
منیزیم : 12 میلیگرم
فسفر: 20 میلیگرم
پتاسیم: 166 میلیگرم
سدیم: 2 میلیگرم
روی: 07/0 میلیگرم
چربی: 3/0 گرم
کالری : 44